| | |

Nicoleta Vasile

(folclor si muzica petrecere)

Nicoleta Vasile

Premii:


  • Premiul I la cea de-a XIII editie a Festivalului National de Romanta si Poezie "Rapsodii de Toamna", desfasurat la Campulung, judetul Arges in perioada 25-27 septembrie, 2018.
  • Trofeul Festivalului National de Interpretare si Creatie a Romantei "Crizantema de Aur", editia 51-a, desfasurat la Targoviste in perioada 18-20 octombrie 2018, sub Patronajul Comisiei Nationale a Romaniei pentru UNESCO.
  • Trofeul Festivalului de Muzica lautareasca Veche Zavaidoc, editia a XIII-a, desfasurat in perioada 24 noiembrie 2018 la Pitesti.


 Sunt Nicoleta Vasile si am debutat muzical la varsta de 14 ani.
Am participat la numeroase concursuri de folclor, faze judetene si interjudetene in perioada anilor 1995- 2002, obtinand premii, experiente si amintiri frumoase.
Am urmat cursuri de teorie muzicala si pregatire vocala - folclor cu doamna profesor Ecaterina Moravec de la Scoala Populara de Arte din Bucuresti.
In anul 2004 am realizat primul album de folclor cu Orchestra Profesionista "Chindia" din Targoviste.
Au urmat 4 albume de muzica populara.
In luna iunie, anul 2011 am inregistrat un album de folclor cu Orchestra "Danubius" din Drobeta Turnu Severin, dirijor, naistul Nicolae Draghia
In luna decembrie, anul 2014, am efectuat inrregistrari cu Orchestra Populara Radio, sub bagheta dirijorului Adrian Grigoras. Multe dintre piesele mele, care sunt si compozitii proprii, sunt difuzate la Radio Romania Antena Satelor si se bucura de success: Mama astazi sunt mireasa, Sarba ca la Dambovita, Cum e ruga unei mame, etc.
Participare in calitate de invitat la diferite televiziuni unde se difuzeaza emisiuni de profil: Etno Tv, Favorit Tv, TVR 1, Radio Romania Antena Satelor.
De curand am realizat inregistrari cu Orchestra Populara din Chisinau,dirijata de violonistul Corneliu Panainte.
Cant folclor, muzica de petrecere, repertoriul cuprinzand piese din toate zonele tarii. A participat la numeroase festivaluri-concurs: "Jiule pe malul tau" (actual intitulat "Maria Latareţu"); "Cantec nou in Mehedinţi"; "Floare de pe Baragan"; "Toamna buzoiana"; "Ghiocelul", concursuri finalizate atat cu premii cat şi cu menţiuni.
     Primele imprimari au fost cu orchestra populara, in radio, in anul 1989, sub indrumarea regretatului Ion Albeşteanu. Primele aparitii TV au fost realizate in anul 1987.
A participat la numeroase turnee internationale, in Italia, Spania, Andora, Franţa, Bulgaria, Turcia, Polonia.
In prezent cariera lui Gheorghe Ciucioiu numara 18 albume din care 4 sunt inregistrate cu orchestra populara si 14 sunt inregistrate cu  acompaniament electronic.
Cele mai recente inregistrari sunt realizate la Chisinau.Colaboreaza cu televiziuni si radouri de profil, cum este Etno Tv, Favorit Tv, Radio Romania Antena satelor, Radio Constanta.
Canta folclor, muzica de petrecere, repertoriul sau cuprinzand piese din toate zonele tariiGheorghe Ciucioiu

(folclor si muzica petrecere)

Nicoleta Vasile
Marius Visinescu

     Marius Visinescu
   (Muzica de petrecere)Iubeste muzica de la 15 ani. Atat pregatirea muzicala cat si dragostea de cantec l-au ajutat sa fie dorit de multa lume la evenimente, nunti, botezuri.
In anul 1993 scoate primul album, care s-a bucurat de un mare succes. Continua sa creeze astfel 8 albume pe parcursul carierei (cel mai cunoscut este volumul 4 intitulat Marius Visinescu si Generic, care s-a vandut in peste 100.000 de exemplare. A cantat pe scene mari alaturi de artisti consacrati. Interpreteaza cu usurinta si muzica anilor '90, repertoriul sau cuprinzand piese de petrecere din toate zonele tarii.
Nicoleta Vasile

Catalina Stroe
(muzica usoara)A participat in anul 2017 la emisiunea concurs "X Factor" unde a obținut 4 de DA. Abordeaza genul de muzică usoara, deoarece iubeste sa vada oamenii din jurul ei simtindu-se bine, dansand și razand.
Canta piese din repertoriul romanesc si international.

formatie-de-nunta-Ludesti